onsdag, april 25, 2007

Uke 17 - Rekfleksjon digital historie

Jeg jobber hjemme på den digitale historien min om Liverpool FC.
Dag 1 begynnte jeg med å finne noen bilder som jeg kunne bruke på den digitale historien min og planla hva jeg skulle snakke om. Jeg kom fram til at jeg skulle snakke om om hvem jeg er, hvor jeg kommer fra, hva jeg skal ha om og hvorfor. (Bildene fant jeg på http://www.liverpoolfc.tv og http://www.flickr.com)
Dag 2 jobba jeg på skolen, Jeg så imellom noen av hjemmesidene til Liverpool FC ( http://www.liverpool.no og http://www.liverpoolfc.tv ) og så imellom historien til Liverpool FC, for å få litt mere innsikt i den og fler ideer om hva jeg skal ha med i den digitale historien min.
Dag 3 Jeg jobba hjemme, Jeg begynnte å lese inn om om hvem jeg er, hvor jeg kommer fra, hva jeg skal ha om og hvorfor. Så fant jeg noen bilder og musikk som passet til teksten oå limte de inn.
Jeg bruker et program som heter Videovegas 7.0. Videovegas er et redigerings program som jeg kan legge inn lyd, bilder, film og sett det sammen til en ferdig film.
Det som gjenstår nå er å finne en kort film som jeg skal ha med, å laste opp filmen så jeg får lagt ut den på blogen min.

1 kommentar:

jeanette tranberg sa...

Hei Joakim.

Du har dokumentert arbeidsprosesse på en grei måte. Du har også lenker i teksten din. Kan man lenke på en annen måte enn å skrive inn hele url-adressen? Jeg tenker selvfølgelig på det vi kaller en utvidet tekst - hyperlenking. Du skriver godt, og jeg vil utfordre deg på å få tekstene bedre, ved at du kanskje legger inn et bilde i teksten neste gang du skriver (tenk på det i neste post), om du kan supplere med bilde som understøtter teksten (altså et bilde som har med teksten å gjøre). I dette tilfelle kunne det vært å ha et bilde av programmet du arbeider med (logo'n dems f.eks.).
God tekst altså!