onsdag, mars 07, 2007

Uke 10 -

Jeg har valgt å lage en digital historie

jeg er ikke helt sikker hva jeg skal lage historie om enda, men jeg tenker jeg skal lage noe om et av verdens beste fotball lag, Liverpool FC!

Hvilke programmer jeg skal bruke vet jeg ikke enda, men tenker jeg bruker videomach og videovegas 7.0 hvis jeg skal lage det hjemme.

1 kommentar:

jeanette tranberg sa...

Hei Joakim

Liverpool synes jeg blir et spennende tema. Det er mange som er interessert i verdens beste fotballag - Liverpool ;O)

Hvorfor er forball en så viktig del av noens liv. Det er mange som ikke forstår det. Klarer du å sette ord på noen av de gleder man opplever ved å være supporter av et fotballag? Hvofor mener du Liverpool er verdens beste lag? Kanskje disse spørsmålene kan gi litt innhold til tema. Kanskje kan du stille deg selv slike spørsmål for å lage et manus.

Kanskje du kan lenke opp til videoprogrammene du ønsker å bruke hjemme? Det er flott at du arbeider hjemmefra. Det som er viktig da, er at du planlegger hva du skal gjøre når, og skriver det ned i bloggen din også. På den måten organiserer du arbeidet ditt og for kontroll på prosessen. Da kan du også selv, gå tilbake å se hva du gjorde bra, eller mindre bra i etterkant. Hvis alt blir perfekt, er det nyttig både for deg selv og for andre i etterkant å se hvordan du laget verdens beste historie :O)

Det er derfor fint om du fyller inn litt mer detaljer i blogsposten. God start!